top of page

ZNOVUOTEVŘENÍ SPORTOVIŠTĚ OD 11.5.2020

Od 25.5. lze využívat šatny a sprchy. Stále prosíme o dodržování základních hygienických návyků včetně pravidelné desinfekce rukou při příchodu do centra a při ukončení sportovní aktivity.

Dle platné legislativy pro Vás můžeme znovuotevřít Squashclub Strahov od 11.5.2020. Děkujeme, že jste s námi vydrželi osmitýdenní uzavření a doufáme, že nám v budoucnu zachováte přízeň. Všechny povrchy byly v průběhu uzavření důkladně desinfikovány a po otevření bude desinfekce probíhat každý den.

Prosíme Vás o dodržování zvýšené hygieny. Po vstupu do Squashclubu si prosím důkladně desinfikujte ruce. Nádoba s desinfekcí bude umístěna na bývalé recepci hned za vstupními dveřmi. Další desinfekce bude umístěna na toaletách a na spodní recepci mezi kurty. Bohužel stále ještě nebude možné využívat šatny a sprchy. Skrz šatny bude možné procházet pouze na toaletu. Choďte prosím proto již ve sportovním oblečení a před kurtem se pouze přezujte.

Hrát se může bez roušek. Posezení v prostoru mezi kurty, na které jste byli zvyklí, bude prozatím odstraněno. Žádáme všechny návštěvníky, aby do Squashclubu Strahov vcházeli pouze za účelem sportu a zdržovali se v prostorách sportoviště pouze po nezbytně dlouhou dobu.

Děkujeme Vám za dodržování těchto opatření. Pomáháte nám udržovat bezpečnější sportovní prostředí.



16 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Uzavření Squashclubu 2.12.2023 - Pražský rallysprint

Z důvodu konání každoroční akce Pražský rallysprint (letos připadá na sobotu 2.12.2023) bude Squashclub v tomto termínu uzavřen. Příjezd k nám je kvůli uzávěrám nemožný a i pěšky je cesta komplikovaná

bottom of page